dimecres, 6 d’octubre del 2010

Exposició "Cementiris de Barcelona"

Demà dijous 7 d’octubre a les 19h s’inaugura al centre cívic Torre Llobeta li fins el  dia 30 l’exposició “Cementiris de Barcelona” del col·lectiu Ull de Peix. La mostra recull quinze imatges, una per autor, fetes als cementiris de la ciutat de Barcelona.
En aquestes fotografies els autors pretenen mostrar records d’històries i sensacions, de vegades rodejats d’una aura de cert misteri, d’altres, plens de tendresa,… Els cementiris de Barcelona són, tant com la ciutat i els seus habitants, diferents entre si, i els podem veure canviar amb el sol o la pluja, amb el fred o la calor, al matí o a la tarda, a l’estiu o a l’hivern. Els cementiris no són sempre tristos i foscos, ni llocs on només es pot sentir por o enyorança…
Pot cridar l’atenció el fet que cadascun dels quinze fotògrafs que hi ha col·laborat individualment tingui una visió de vegades diferent de la mateixa realitat. En algun cas, es pot advertir un mateix motiu interpretat i tractat de manera distinta segons la mirada de qui l’ha captat amb la seva càmera.
A la mostra podrem veure els treballs d’Antonio Montavez, Encarna Mancha, Erika Belloso, Jordi Picart, Josep Prat, Meme, Miguel Sánchez, Miquel García-Donas, Paco Peñaranda, Kepa, Ramón Micó, Sabina Salicrú, Tomás Pablo, Usitu i Whitty.

barcelonaphotobloggers.org