diumenge, 7 de gener del 2007

11 detinguts en un cementiri de Sao Paulo

Un grup d'onze incondicionals de la moda 'gòtica' van ser arrestats el diumenge per agents metropolitans després d'haver depredat tombes i fins i tot practicat sexe en un cementeri d'un barri de l'oest de Sao Paulo.
Segons el lloc informatiu G1 de la xarxa mediàtica Globo, citant fonts de la Guàrdia Civil Metropolitana, el grup de 'gòtics' fou conduït a una comissaria de la capital després de ser denunciats per un funcionari del Cementiri d'Aracà, a la barriada de Pacaembú (oest).
Un vigilant va dir que els onze joves, que estaven maquillats i vestits amb peces fosques i botes, havien promogut desordres, trencat sepultures I creus, i que a més una parella havia estat sorpresa mantenint relacions sexuals entre les tombes.
Els funcionaris van denunciar diversos integrants del grup per agressió.
El passat 11 de novembre un jove de 23 anys, adepte de la moda gòtica, va ser arrestat junt amb la seva parella a la ciutat de Franca (a 400 km de Sao Paulo) després d'haver robat un taüt en un cementiri.
Aquest jove, detingut tot i haver abandonat el taüt després de ser perseguit per la policia, va declarar que el seu somni com 'gòtic' era poder dormir en un sarcòfag, la compra del qual està prohibida sense un certificat de defunció.

Agències