dilluns, 23 de març del 2015

Ajornades les rutes nocturnes als cementiris de Poblenou i Montjuïc

Després de l'accident de l'avió de Germanwings als Alps francesos, Cementiris de Barcelona ha decidit sumar-se al dol decretat per l'Ajuntament de Barcelona i suspendre les rutes nocturnes que estaven previstes per al 25 i 26 de març, que es faran els propers 7, 8 i 9 d'abril.
Cementiris de Barcelona organitza l'últim dijous dels mesos d'octubre i març una ruta teatralitzada nocturna pels cementiris de Poblenou i Montjuïc, coincidint amb la festivitat de Tots Sants i amb l'arribada de la primavera. Les visites són conduïdes per personatges del segle XIX abillats amb indumentària de l'època, normalment persones que guarden una relació especial amb aquestes dues necròpolis urbanes o que hi foren enterrades i que expliquen als assistents la història del recinte i de llurs panteons. A més, la visita de Montjuïc, estarà acompanyada de música clàssica en directe en diversos punts del recorregut.

L'activitat és gratuïta, però cal reservar plaça trucant als telèfons 93 484 19 99 o 93 484 19 20. L'activitat es realitza en grups de 50 persones, que accedeixen cada 15 minuts al cementiri entre les 19 h i les 22 h.